Taxibolag.

Som taxiförare tillbringar du mycket tid i din bil, men som företagare är det även en hel del pappersjobb som måste bli gjort och det är inte alltid enkelt att hinna med allt. Att driva en taxifirma innebär även stora kostnader och ibland oväntade kostnader för reparationer eller liknande. Då kan det behövas ett tillskott av pengar. Likvid erbjuder företagslån på ett snabbt och enkelt sätt, utan krångel. Du söker på vår hemsida och pengarna finns på ditt konto inom 24 timmar.

Våra lån är dessutom trygga, du betalar en fast månadsavgift och inga andra kostnader tillkommer. Du kan även lösa lånet när du vill utan någon extra kostnad.

taxibolag företagslån

Enkelt att ansöka.

Dessutom kan du låna till vad just du behöver.

Ansök nu

Hur mycket jag kan låna?

Likvid erbjuder företagslån i storleksordningen 30 000 kr upp till 2 000 000 kr. Hur mycket just ditt bolag kan låna beror på ditt behov, hur länge du haft din verksamhet och hur verksamheten går. En ansökan är kostnadsfri och vi försöker alltid att hitta den bästa lösningen för just dig.

Vad kan jag få låna till?

Det finns självklart en mängd olika orsaker till att det behövs ett lån ibland, och hur du ska använda ditt lån vet du som driver företaget bäst, men nedan följer några exempel på hur ett taxibolag kan använda ett lån från Likvid.

  • Reparation av taxibilar
  • Anställa fler taxiförare
  • Lån till handpenning för inköp av fler taxibilar
  • Finansiera utrustning av taxibilar
  • Hantera en tillfällig svacka i verksamheten