Butik.

Att driva en mindre butik i konkurrens med de stora kedjorna är inte alltid lätt, men är ett otroligt uppskattat och välbehövligt inslag på marknaden. Som butiksägare är det en mängd varierande arbetsuppgifter som skall hanteras, kunderna ska såklart vara i fokus men som företagare blir det även en hel del administration. Ibland kan det behövas ett tillskott av pengar till din verksamhet och då kan Likvid hjälpa till. Genom Likvid kan du snabbt och enkelt få ett lån till din verksamhet. Lånet betalas tillbaka genom en fast månadsavgift så att du enkelt kan planera din ekonomi. Om du vill kan du även lösa lånet i förtid, helt utan extra kostnad.

läser om företagslån

Ett enkelt lån.

Välj hur mycket du vill låna efter ditt unika behov.

Ansök nu

Hur mycket jag kan låna?

Ditt behov bestämmer hur mycket du behöver låna. Likvid lånar ut upp till 2 000 000 kronor. Vi gör alltid vårt bästa att tillgodose just ditt företagsbehov och att hitta en lösning som passar dig!

Vad kan jag få låna till?

Det finns en mängd olika scenarion där ett lån kan behövas och det är du som företagare och butiksägare som vet bäst hur du ska använda pengarna men nedan följer några exempel på användningsområden.

  • Inköp av lager
  • Renovering av butik
  • Anställa butikspersonal
  • Hantera en tillfällig nedgång
  • Inköp av butiksinredning