Det här är vad vi erbjuder.

Vi strävar efter att alltid erbjuda dig marknadens bästa villkor för företagslån.

Vi strävar efter att alltid erbjuda marknadens bästa företagslån. Hos Likvid kan du ansöka om ett lån till ditt företag på mellan 30 000 kronor upp till 2 000 000 kr beroende på hur ditt behov ser ut. Vi utgår från helheten och försöker alltid att erbjuda dig som kund den bästa kombinationen av villkor, service, flexibilitet och trygghet för ett lån anpassat för just din verksamhet och ditt företags situation.

Ansök nu

Endast fast månadsavgift

Kostnad

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en kostnadslösning som fungerar för verksamheten. Som kund betalar företaget en fast månadsavgift varje månad utan dolda extrakostnader. Enkelt! Kostnaden varierar och bestäms individuellt med beaktande företagets situation och nuläge. 

 

 

Välj mellan 6, 9 och 12 månaders löptid

Löptid

Välj löptid på 6, 9, 12 eller 18 månader. En snabbare total avbetalning eller ett lägre månatligt amorteringsbelopp. Våra kunder har alltid möjlighet att återbetala lånet i förtid, helt utan extra kostnad och avgift. Om finansieringsbehovet kvarstår efter den första perioden ger vi våra kunder möjlighet till ett nytt lån.

Kontakta oss gärna

Service

Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. En bra service och ett personligt bemötande är något vi verkligen tror på. Vi vill finnas där för våra kunder. Ring oss så hjälper vi dig om du har funderingar eller frågor!

Kreditbedömning som ej påverkar ditt kreditbetyg

Kreditbedömning

På ett för kunden mycket smidigt sätt inhämtar vi den data som är relevant för att göra en kreditbedömning. Vi har god förståelse för småföretags olika situationer och strävar efter att alltid ge varje enskilt företag de bästa förutsättningarna för ett lån.

Flexibelt företagslån

Flexibilitet

Vi vet hur ett företag fungerar och att det ofta uppstår brådskande situationer och kreativa lösningar. Därför försöker vi vara den mest flexibla aktören på marknaden. 

För oss är varje kund unik och med flexibilitet och engagemang är vår målsättning att alltid erbjuda den bästa lösningen för kunden.

Ett snabbt företagslån

Snabbhet

En låneansökan ska gå snabbt. Hos Likvid Företagslån tar den högst några minuter. Vi försöker även så snabbt som möjligt göra en god analys av varje ansökan, för bästa möjliga erbjudande till kunden. Från ansökan till utbetalning tar det bara max ett dygn.

Är det något du undrar över?

Börsnoterat på Nasdaq OMX

Moderbolaget för Likvid Företagslån är börsnoterat på Nasdaq Stockholms huvudlista

Likvid Företagslån använder BankID

Vi använder BankID i våra processer för att säkerställa identitet. Tryggt och säkert!