Om Likvid Företagslån

Vi erbjuder företagslån upp till 500 000 kr. Ansök enkelt redan idag.

Kort om oss

Likvid Företagslån finns till för att ge småföretagare möjligheter att på ett tryggt sätt utveckla sitt företag.

Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa företagslån online.

Likvid Företagslån månar om företagarna och vill erbjuda företagslån till alla olika företagsformer och inom alla olika branscher. Vi vill erbjuda lån med den bästa kombinationen av villkor, service, flexibilitet och trygghet.

Företagslån till småföretagare.

Hos oss kan du låna mellan 30 000 och 2 000 000 kr.

VÅRT ERBJUDANDE

Det här är Likvid.

Vi vill erbjuda marknadens bästa företagslån online.

Oavsett om du har ett nystartat företag eller varit verksam en längre tid kan det då och då uppstå oförutsedda behov av kortfristig likviditet. Det kan vara i form av nya investeringar för att ta ditt företagande till nästa steg eller det kan vara för att hantera utgifter som har varit svåra att förutse. Särskilt för nystartade bolag utan lång historik kan det vara svårt att få lån hos traditionella kreditinstitut som bankerna.

Det är därför vi har startat Likvid Företagslån. Vi förstår oss på småföretagens behov och har därför skapat möjligheten att erbjuda kortsiktig finansiering med vad vi anser vara Sveriges bästa företagslån.

 

Om bolaget

Likvid Företagslån är en del av Trention AB (publ.) Trention är börsnoterat på Nasdaq OMX. Läs mer om Trention på www.trention.se

Trention AB är registrerat hos Finansinspektionen som ett finansiellt institut.

Bolaget finansierar sin utlåning helt med eget kapital. Det betyder att vi inte behöver låna in pengar för att kunna låna ut pengar till våra kunder. Detta ger dig som kund en större säkerhet och för oss på Likvid innebär det både en trygghet och ger oss stora möjligheter att utveckla vår verksamhet.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss

 

Kontakta oss      ANSÖK NU

Likvid har ordet

Resan för att starta Likvid började hösten 2017. Vi insåg att det finns ett stort behov på marknaden av mindre företagslån, och även om det finns andra aktörer är ofta processen lång, krånglig och fylld med dolda avgifter. Vi vill bidra med vår erfarenhet och kompetens och erbjuda våra kunder en riktigt bra tjänst.

Likvid vill, som vi beskrivit ovan, alltid försöka hitta den bästa möjliga lösning för kunden genom den bästa kombinationen av villkor, service, flexibilitet och trygghet. Hos oss ska det kännas bekvämt att låna pengar.

Det är inte alltid lätt att vara småföretagare, och ibland räcker inte pengarna till eller så är det dags att ta nästa steg. Det kan vara lite jobbigt att behöva kontakta sin företagsbank, och det är ofta både omständligt och tar lång tid att få till ett lån. Om nu den traditionella banken beviljar ett lån. Bankernas krav har ökat betydligt de senaste åren och de höga kraven resulterar ofta i ett nekande besked när småföretag ansöker om ett traditionellt banklån.

Det är nu vi på Likvid vill hjälpa till. Vi har skapat en process för att det ska gå snabbt och enkelt för dig som företagare att ansöka om ett lån. Vår process får även oss att känna oss trygga innan ansökan beviljas. Går allt enligt plan betalas ditt lån ut redan inom 24 timmar.

Nu är det hösten 2018 och Likvid är fullt rustade för att hjälpa dig och ditt företag!

Vi ser fram emot en spännande höst, där vi får möjligheten att möta många nya spännande kunder.